donderdag 9 juni 2011

Liggend bij het zwembad in.....

 

Boston!! Wat een geweldig, sublieme, ongelooflijk leuke levendige stad is dit J Voor lief op nummer 1.
Deze stad heeft echt van alles in huis om je te vermaken: gezellige straatjes afgewisseld met skyscrapers en winkels afgewisseld met een hoop geschiedenis en dat alles met zeer leuke terrasjes en restaurantjes!Wat wil een mens nog meer.



We zitten in het Sheraton, een mega groot hotel, op de 27ste verdieping kijkend naar de rivier en onder ons het zwembad, waar we nu liggen;-) Het is rond de 38 graden en waren echt aan een beetje zwemmen en liggen toe....







We hebben weer de hop on hop of genomen en deze keer kregen we er een boottochtje bij. Voordat we aan boord gingen eerst even shoppen in een mooi winkelcentrum en heerlijke, waar je bij staat, gemaakte shushi gegeten, hmmmm.



Het was een erg leuk tochtje richting Cambridge en de universiteit Harvard. Erg Engels ziet alles eruit, en aangezien wij van Engeland houden vinden wij dit er ook geweldig leuk uitzien! Het is ons opgevallen dat als er iets Europees uit ziet, wij dit erugh leuk vinden en er erg graag eten, drinken en slapen.

 Dinsdag avond hadden wij met collega Ronald en zijn vrouw Jantien afgesproken om samen iets te gaan eten. Zij zijn hier nml een hele week. Het is ook raar, want voordat we weggingen in NL zei Ronald nog: nou als we elkaar daar zien zijn jullie al 5 weken onderweg...... Dan besef je wel dat we nog maar 2 weken te gaan hebben.....en hoe snel het allemaal gaat!

Voor "CHEERS"

 Maar goed even terug naar het gezellige avondje met Ronald en Jantien. Voor mij was het wel speciaal omdat mijn vader nog bij ze heeft gewerkt en daar erg enthousiast over was, hij werd nml in de watten gelegd, dus ik was wel een beetje benieuwd naar Jantien. Nou, wat een leuk type! Het was een super gezellige avond, met veel wijn en bier, waarin wij een hoop kwijt konden over de afgelopen weken....
Ik hoop niet dat ze rode oortje hebben gekregen, hahahaha.

Vanmorgen weer in de hop on en een groot stuk van de Freedom trail gelopen.

 We hadden al veel gezien met de bus en konden daarom stukjes overslaan en nu lekker bij het zwembad liggen. Vanavond naar de Top of the Hop, Prudential tower en een lekker drankje drinken en genieten van het uitzicht! Di, ik denk dat het ook een Margarita gaat worden ;-) 


3 opmerkingen:

Anoniem zei

hier Cassie,

tja, Boston!
daar is iedereen lyrisch over!!!!
2012..naar Boston, en indian summer!!!

geniet nog van de laatste twee weken!
zit mogelijk wel snor!

Anoniem zei

LEUK!! het ziet er zo bekend uit.
Neem een margarita(of 2) van mij.
proost of moet ik zeggen Cheers!
Wish i was there, kus DiX.

Ellen zei

Super zeg!!! Hebben jullie nog foto's genomen in Cheers???? Echt leuk om al die foto's te zien!! Geniet nog lekkr van jullie vakantie.... Tot snel!! xx