vrijdag 20 mei 2011

Laatste dag Las Vegasssssss

Vannacht om 3h30 besloten we om niet om 7h00 op te staan om naar Death Valley te gaan…..
We kunnen het gewoon niet, vroeg naar bed gaan als er zoveel  leuke dingen om je heen gebeuren: Le Reve, struinen door de casino’s in Caesar, om 1h00 nog even lekker, tussen allemaal jong en sexy geklede mensen, een hamburger eten. Nog even rondkijken en als we in het hotel aankomen blijkt het alweer zo laat te zijn…. En dan nog een afzakkertje.


En vanaf Vegas naar Death Valley is ook een aantal uren rijden en ach weer een mooie reden om terug te komenJ

We zijn nu lekker om 9h30 wakker geworden, even skypen en toen maar richting Freemont gegaan in onze zomerse kleding..ahummmm Gaat het REGENEN! Gelukkig lagen er nog lange broeken en jassen  in de auto want de temperatuur was ook niet echt lekker, zeg maar gewoon koud.

Even wat foto’s gemaakt van de oude signs en in de “Golden Nugget” gekeken bij het zwembad waar je in de glijbaan door een aquarium met haaien gaat. Ik heb toevallig in het vliegtuig een aflevering van CSI Las Vegas gezien die zich rond dit zwembad afspeelde, maak het net wat leuker.


Op weg naar de Stratosphere gaat ineens het zonnetje weer schijnen, joepie. Wat een genot en gelijk zo lekker warm. Hier wilden we graag naar boven om te genieten van het uitzicht en attractie's (waar we niet ingingen, veel te eng). Afgrijselijk en kreeg al kippenvel bij het zien, het is me toch een hoogte!
Maar wel een mooi uitzicht hier.

We moesten nog naar New York New York en hebben daar gezellig wat gedronken. De winkels stellen niet veel voor maar de restaurantjes in de straatjes zijn wel de leukste, zo gezellig en mooi gemaakt en bij elkaar.

Nu snel via het MGM, wat is het hier ook weer groot, met de monorail naar het Bellagio om nu eens niet vanuit onze kamer maar met muziek de fonteinen te zien. Prachtig!

Nu gaan we allebei  onze eigen gang omdat Maurice graag nog een keer een pokertoernooi wil winnenJ Ik ga eerst nog even shoppen in Caesars en dan ook lekker even naar het Amerikaans roulette. Ze hebben hier trouwens een hele gave H&M. Nou, Maurice heeft het toernooi weer niet gewonnen en ik ga na een heerlijk avondje zweten op de 1$ tafel ook met lege handen naar de kamer, dacht het echt te winnen had grote stapels en lekker veel ingezet maar helaas. Wel genotenJ

Morgen vroeg op, we gaan naar Grand Canyon. 450 km rijden en dan gaan we fijn wat natuur opsnuiven. Hebben er weer zin in!!!

Geen opmerkingen: