zondag 12 juni 2011

Woofstock.....

We zijn nu in Toronto, Canada, en zitten in het Sheraton.
Even een leuk verhaal: we zijn in Boston lid geworden van de privilegeclub en mochten, voorbij de lange rij, gelijk inchecken. Een zeer aardige jongen: wilt u 2 bedden of 1 kingsize? Ik: doe maar een kingsize, het is onze honeymoon..... Heeft al 2x heeeel leuk uitgepakt;-) Ohhhh, congratulations, that's so nice. En hij gaat helemaal glimmen en heel veel en snel typen.... Just a moment. Heeft hij voor ons een junior suite, 24 hoog en een kaartje met club privileges op de 43ste verdieping met oa. Hors D'ouvres van 17h00 tot 20h00 en een heerlijk ontbijtje en dat alles in een luxe lounge! GEWELDIG! Ik denk dat ik toch maar rijk wil zijn en altijd zo wil reizen hahahaha, zo geweldig en genieten.

Gister ben ik lekker alleen gaan winkelen en lief is gaan sporten en zwemmen....
Daarna naar de Hors D'ouvres en een lekker flesje wijn erbij en toen nog even de stad om te borrelen. We zijn weer eens meer geld kwijt aan drank dan aan het eten hahahahaha.
Ja, de alcohol is hier en in Amerika niet echt goedkoop.... Maaaaar we laten ons er niet van weer houden, veel te lekker, haha. Het is wel geweldig dat we al zo lang weg zijn en nog steeds geen zin hebben om naar huis te gaan en ons geen moment moe voelen!


Maar ja, ik heb dan ook wel de leukste, mooiste en liefste man van de hele wereld, waar je nog mee kan lachen ook. We hebben het zo geweldig samen, dan wil je ook nog niet weg!!


Vandaag met de Hop on door de stad gereden en zo zie je toch weer een hoop leuke dingen!



Het is een drukke stad met een hoop winkels:-)
 








We zagen al een soort markt onderweg en aangezien ik daar gek op ben moeten we daar natuurlijk wel langs. Wat blijkt het is de WOOFSTOCK.....



Zo leuk gevonden, alles voor en met honden.



 

We hebben ons rot gelachen om de modeshow, zo leuk, hahahaha.







 


Nu zijn we lekker aan het relaxen en het blog aan het bijwerken en vanavond eerst borrelen en dan eten bij Beerbistro:-)

Uitzicht vanuit onze kamer:-)

4 opmerkingen:

Anita zei

Woofstock, hoe verzinnen ze het!
Wat een leuke dingen maken jullie mee, om jaloers op te worden. In Toronto moeten jullie ook zeker de CN Tower opgaan hoor. Wij stonden ooit als haringen in een ton in die lift omhog met onze neus tegen de deur, pff.
Geniet lekker verder, wij genieten mee.

myripie zei

WAT GEWELDIG ! TOTAAL ANDERE WERELD. KAN MIJ VOORSTELLEN DAT JULLIE NOG NIET TERUG WILLEN. GENIET ER NOG LEKKER VAN

Anoniem zei

Toronto? Was Dickie daar ook niet geweest? Alleen niet in het Sheraton denk ik. Ik kan het hem nu niet vragen, want hij is vrijdag voor een motorvakantie vertrokken naar Zuid-Frankrijk. Ben dus weer 10 dagen vrijgezel. Zal ik nu eens gaan verzinnen?
Ons moedertje schijnt maar niet te weten hoe ze een reactie achter moet laten. Heb het al tig keer uitgelegd. Maar skypen lukt wel, toch? Jullie foto's zijn super! xxx Angela

ingmau zei

@ Anita, we twijfelen nog of we gaan omdat we al zo hoog kunnen genieten en we moeten keuzes maken:-)Maaaar als we vandaag nog een plekje vinden dan zeker!Leuk al je reacties

@Mirypi, gaan we zeker doen!(help even of we je kennen;-))

@ Schone soes, kom gezellig naar NY je kan zo op de kamer;-)
Ja, met je ging skypen goed behalve dat ze ons zag hahahahah. We zagen haar zoeken met d'r brilletje op naar de videoknop hahahha.
Je gaat je vast wel vermaken zo zonder Dick:-) xxvan ons