zaterdag 9 juli 2011

We zijn weer thuis........



Hoi,


We zijn nu weer ruim 2 weken thuis, hebben al gewerkt en boodschappen gedaan.


De eerste week waren we allebei best wel vermoeid van de jet-lag. We werden afgehaald door Debby van het vliegveld en na het thuiskomen natuurlijk direct de familie bezoeken. Na 7 weken valt er veel te vertellen!


De eerste paar dagen stonden in het teken van het wennen. Wennen aan de jet-lag, de orde van de dag, het verwerken van onze heerlijke herinneringen! Foto's en filmpjes ordenen. Post afhandelen. En naar het werk... Daar was iedereen onwijs enthousiast en nieuwsgierig maar vooral verbaasd dat het alweer zo snel gegaan is! Gelukkig hebben wij dat niet zo ervaren. Onze vakantie was een aaneenschakeling van nieuwe ontdekkingen en ervaringen, dus hadden wij helemaal niet het gevoel (gelukkig) dat het snel ging. Ja, achteraf, nu we thuis zijn wel. Maar ik had het voor geen goud willen missen.


Tijdens onze reis besefte ik hoeveel werk Inkie in onze vakantie heeft gestoken. Tuurlijk zag ik haar veel achter de pc, zoeken en lezen, regelen en reserveren. Ze is er maar een jaartje mee bezig geweest;)
Ik ben dan ook onwijs trots op haar! Ze is de perfecte reisleidster, ze heeft alles onwijs goed georganiseerd en ze is nog lief ook! Wat wil je nog meer, niks dus. Dankzij haar is onze reis onvergetelijk geworden en hebben we nu heimwee. Heimwee naar een land wat niet ons land is maar waar we erg gastvrij zijn ontvangen en zeker nog een keer terug zullen komen. Dus Inkie, lieve schat van me: Thanks! I love you XXX

Mensen vragen ons: wat was het leukste, mooiste of indrukwkkendst? Hier kunnen we geen antwoord op geven. Alles was gaaf, leuk, mooi, hoog, warm enz. enz. We hebben geen duidelijk hoogtepunt. We denken aan alles onwijs positief terug. Van de Golden Gate, via de haven van San Diego naar de oooohhhs en aahhhhs in Las Vegas. Het oooohhhh en ahhhh in de natuurparken. De kleur van de zee in Key West, de mooie stranden aan de oostkust van Florida... Het historische besef van de Amerikaan in Washington, Philadelphia en Boston! De Falls, wow! Toronto, CN Tower... En natuurlijk New York, een toppertje, 3 weken te weinig. En dan vergeet ik nog zoveel te melden maar dat heb je allemaal kunnen lezen de afgelopen tijd.

Dus wat nu? Reizen blijft onze hobby en "gelukkig" gaat Debby ruim 8 maanden naar Spanje (adresje) en gaat Dax "gelukkig" voor 1 jaar naar Aruba (nog een adresje). En natuurlijk moet Inkie haar auto het zonnetje van Italie zien maar ook de oevers van de Moesel. Dus wensen genoeg, Ing kan weer haar lol op.



See you, guys, love you!

1 opmerking:

Anoniem zei

fijn stel,

een reis om immer te koesteren qua herinneringen!
een mooie epiloog, M.
nu nog over niet te lange tijd dat ultieme digitale fotoboek!

Cas