woensdag 15 juni 2011

Niagara falls....

Niagara Fallssssssssss,




Vandaag gaan we met de “Mega bus” naar Niagara om de watervallen te bewonderen, iets waar we allebei heel veel zin in hebben! Na bijna 2 uur in de bus te hebben gezeten komen we aan in downtown. Openbaar vervoer is helaas geen optie dus nemen we maar een taxi naar het hotel. Bij het uitstappen zien we nog niets maar horen des te meer….. En dan het hotel! YES, weer een mooie J
 
We kunnen nog niet inchecken en laten dus de koffers daar achter.
We zijn allebei gelijk nerveus en willen weg, op naar de waterval, de nevel voelen hahahaa
De eerste kennismaking is echt geweldig, jeetje wat een geweld!!! Gelukkig schijnt de zon en is de lucht blauw, helaas gaat dat snel veranderenL




     We lopen naar de bootjes, Maid of the Mist, want die hebben we gezien en willen daar heel graag op.
Ook dit is weer iets waar je bij moet zijn! Het geweld onderaan de Horseshoe is zo indrukwekkend en we hopen dat je het een beetje kan zien op de foto’s/ film.
Ook hier genieten we onwijs, we blijven, langer dan verwacht, hier rondvaren en gaan weer richting wal waar wij nu mooi op tijd zijn voor onze kamer….
En wat voor 1, vooral het uitzicht, JEETJE!!! Dit is echt het mooiste, beste, geweldigste en subliemste uitzicht EVER!! Had ik natuurlijk ook geboekt maar je moet toch maar afwachten of het ook zo is….




We gaan nog even naar “beneden” want we willen ook “achter” de waterval kijken. Het is jammer dat de “angry” clouds weer nadrukkelijk aanwezig zijn! Want alles ziet er met een zonnetje zoveel mooier uit. Maar genieten doen we zeker.
Na een heerlijke maaltijd gaan we nog even naar het casino, helaas weer niets!
Thuis gekomen is de gekleurde verlichting van de waterval aangegaan, erugh leuk om te zien. We hebben voor het eerst met de gordijnen open geslapen;-)



Uitzicht vanuit de kamer!!!
 Op naar New York!


1 opmerking:

Anoniem zei

in 1 woord: PRACHTIG
xx Angela